КРЪВ: Ченге простреля надрусан охранител в Горна Оряховица

Крими

КРЪВ: Ченге простреля надрусан охранител в Горна Оряховица

19108
на 21.02.2020
КРЪВ: Ченге простреля надрусан охранител в Горна Оряховица
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Служител на МВР простреля млад мъж при полицейска проверка в жилищен блок в Горна Оряховица. Пострадалият е работел като охранител.

препоръчано

Униформените се отзовали на сигнал, подаден от бащата на простреляния, че той буйствал след употреба на наркотици. Виждайки служителите на МВР, мъжът побягнал. Тогава полицаят стрелял по него.

Охранителят е откаран в Спешното отделение на болницата в Горна Оряховица без опасност за живота, предава Нова телевизия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 144
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК