Кубрат Пулев продължи сътрудничеството си със "Зауерланд"

ЧАС ПИК

Кубрат Пулев продължи сътрудничеството си със "Зауерланд"

15570
на 11.02.2015
Кубрат Пулев продължи сътрудничеството си със Зауерланд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кубрат Пулев ще продължи да работи с досегашната си мениджърска компания "Зауерланд", пише в официалния профил на боксьора във Фейсбук, циитран от Гонг.

препоръчано

На специална пресконференция бяха оповестени детайлите от новия договор на българина. Досегашният изтече в края на изминалата година след мача с Владимир Кличко. 

Треньор на Кобрата ще е дългогодишният немски специалист Ули Вегнер, който е тренирал много именити шампиони. До скоро той работеше със световният шампион в полутежка категория Марко Хук. В момента тренира Артур Абрахам -световен шампион в супер средна категория. 

Основната цел е Пулев отново да спечели правото да бъде претендент №1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF). 

"Кубрат остава един от най-добрите боксьори в тежка категория в света. Мачът срещу Кличко може би дойде малко рано само след 20 професионални двубоя. Загубата от шампиона е огромен опит за Пулев и съм убеден, че ще се върне по-силен от всякога. Очаквам скоро да получи втори шанс да се бие за световната титла и този път да я спечели", каза шефът на компанията Кале Зауерланд.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК