КУЛТОВО: БФС "удари" два клуба с глоби по... 37.50 лева

Футбол

КУЛТОВО: БФС "удари" два клуба с глоби по... 37.50 лева

8880
на 15.09.2023
КУЛТОВО: БФС удари два клуба с глоби по... 37.50 лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Култови глоби наложи Дисциплинарната комисия към БФС след втория предварителен кръг за Купата на България. Два отбора "отнесоха" санкции от по 37.50 лева за нерегламентирано използване на факли – варненския Фратрия, както и Локомотив (Горна Оряховица).

препоръчано

Вихрен ще трябва да плати 62.50 лева за хвърлен предмет в мача с Марек (4:3), а Металург (Перник) ще се раздели със 125 лева за бомбички.

Все още не е ясно кога ще се тегли жребият за 1/16-финалите от турнира. Мачовете са предвидени да се играят между 31 октомври и 2 ноември. Отборите ще бъдат разпределени в две урни – 16-те от предварителния кръг и 16-те от Първа лига. Победителите ще бъдат определени в рамките на 90 или 120 минути.

свързани новини

Три са отборите от третото ниво, достигнали до следващата фаза на турнира, след като Септември (Тервел) изхвърли Беласица, Вихрен елиминира Марек, а Балкан (Ботевград) се справи с Монтана.

В Тервел вече си пожелаха за съперник гранд от елита, а треньорът на Янтра Велислав Вуцов се закани, че тимът му може да победи поне 6-7 тима от Първа лига.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК