КУЛТОВО ВИДЕО показа как Борисов си набелязва Хекимян още преди 10 месеца

Акценти

КУЛТОВО ВИДЕО показа как Борисов си набелязва Хекимян още преди 10 месеца

139559
на 27.09.2023
КУЛТОВО ВИДЕО показа как Борисов си набелязва Хекимян още преди 10 месеца
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов се оказа пророк относно влизането на Антон Хекимян в политиката.

препоръчано

Журналистът напусна бТВ миналата събота, а в понеделник бе представен като кандидат на ГЕРБ за местните избори на 29 октомври.

Още преди 10 месеца обаче волно или неволно Борисов е постлал политическото килимче пред Хекимян, по онова време директор на новините в частната медия.

На 11 ноември 2022 г. лидерът на ГЕРБ е гостувал за последно в сутрешния блок на телевизията, с чийто бивш шеф на нюзрума ще бори Васил Терзиев в кметската битка за София след месец.

Една от темите на разговора са преговорите, които малко преди това се водят между ПП-ДБ и ГЕРБ за съставяне на правителство със съдействието на контактьорите Росен Плевнелиев и Соломон Паси. Пред водещия Златимир Йочев Борисов развива теория, че не е задължително министрите в едно евентуално правителство между опонентите на политическата сцена да бъдат само политически лица.

"Образно казано Антон Хекимян става министър на енергетиката... Но! Той изпълнява тези точки в енергетиката, които контактните групи са дали...", ораторства в студиото Борисов.

Домакинът Йочев прави категорична за онзи момент вметка, че Хекимян не е "нито политик, нито кандидат". Времената обаче се менят.

Вижте кратък откъс от пророческото гостуване на Борисов в бТВ:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК