КУЛТОВО: Гореща оферта на Лена Бориславова към Кирил Петков изби рибата (СНИМКА)

Акценти

КУЛТОВО: Гореща оферта на Лена Бориславова към Кирил Петков изби рибата (СНИМКА)

1326206
на 04.05.2024
КУЛТОВО: Гореща оферта на Лена Бориславова към Кирил Петков изби рибата (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Култово меме с Лена Бориславова и Кирил Петков плъзна във Фейсбук, забеляза ПИК.

препоръчано

Последната седмица съратничката на бившия премиер се прочу с документите с фалшифицираните подписи на председателя на "Да запазим корал" Атанас Русев и на членове на Общото събрание. Документите са били входирани в Агенцията по вписванията с нейния електронен подпис, за да излезе Петков от Сдружението и да стане служебен министър на икономиката.

В този ред на мисли в социалната мрежа започнаха да подиграват Лена, че има готово решение и за евентуален развод на лидера на "Промяната". След като около "Коралгейт" се разбра какви умение притежава, това би било фасулска работа за нея!

За близките отношения между Петков и Бориславова се разбра, когато гръмна аферата "Парапетгейт".

Макар съпредседателят на ПП да има стабилен брак, през годините канадската майсторка на безглутенови торти Линда винаги е била в сянката на Лена.

Заради политическите са амбиции тя много по-често е на преден план до Кирил Петков, отколкото собствената му съпруга.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК