Култово: Зам.-кметицата на Лесичово с роля в "Откраднат живот"

ТВ афери

Култово: Зам.-кметицата на Лесичово с роля в "Откраднат живот"

42657
на 19.05.2019
Култово: Зам.-кметицата на Лесичово с роля в Откраднат живот
Автор:   ПИК

Роля в хитовия сериал „Откраднат живот“ получи неочаквано зам.-кметицата на пазарджишкото село Лесичово Веселина Милкова. Зрителите я разпознаха в ролята на жена, отишла в болницата, за да предупреди своя приятелка, че любимият й е с нея, само за да я използва като донор на бъбрек.

Милкова влезе убедително под кожата на героинята си, а епизодът с човешката драма и последвалите душевни терзания беше един от силните моменти в сюжета.

Служителката на лесичовската администрация обаче отказа да коментира темата, като обясни, че това за нея е било по-скоро лично преживяване.

За Милкова това била първа изява на голямата сцена. Според запознати тя била харесана и поканена от дама, която избирала хора за новите роли. Първоначално зам.-кметицата приела поканата на шега и разбрала, че предложението е сериозно, когато я изпратили да научи репликите, пише "Марица".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК