Кунева: БСП и ГЕРБ не заслужават да са в парламента

Политика

Кунева: БСП и ГЕРБ не заслужават да са в парламента

4866
на 07.05.2013
Кунева: БСП и ГЕРБ не заслужават да са в парламента

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Двете големи, провалени партии, не заслужават да бъдат в следващия парламент, защото ГЕРБ е неприличната, БСП- неправилната. Ще направим всичко възможно тяхното управление да не се състои“, обяви днес Меглена Кунева.

препоръчано

След заседание на националния съвет на „Движение България на гражданите“ тя сподели мерките и задачите, с които екипът й ще се захване при евентуална победа на изборите.

„ Носим отговорност и имаме план“- това е нашето послание, заяви Меглена Кунева. „Относно паралелното преброяване на гласовете ние сме „за“, спасението е в нашите ръце. Ще предоставим на всички резултатите и сигналите, защото гражданите го заслужават. БСП ни отправи покана за участие в паралелното преброяване на изборите и ние се съгласихме да участваме, по-скоро морално, защото Движение България на гражданите няма субсидии."

 На въпрос дали ще правят коалиция с някоя партия, Кунева рязко отговори: Не! Няма да правим коалиции. Това, че няма да правим коалиции не е страшно, а правилно.“

При съставяне на евентуално правителство, мерките, с които движението ще се захване, са на първо място против бедността, след това за възстановяване на икономическия растеж.

„Много е важно да направим професионална администрация. Що се касае до социалната сфера, като майка знам кое е най-доброто за едно дете. В здравеопазването се борим за въвеждане на здравни паспорти. Имаме идея да въведем конституционна комисия, която се надяваме да бъде полезна, ще я направим по европейски модел", заключи тя. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК