КУПИДОН В ТЕМИДА: Мегз в бяло в съда шепне нежно "Много те обичам“ (СНИМКИ)

Скандали

КУПИДОН В ТЕМИДА: Мегз в бяло в съда шепне нежно "Много те обичам“ (СНИМКИ)

85093
на 22.02.2019
КУПИДОН В ТЕМИДА: Мегз в бяло в съда шепне нежно Много те обичам“ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Бизнесменът Румен Рончев, който е обвинен за обсебване и кражба на автомобил, остава в ареста. Това реши Районният съд в Пловдив.

препоръчано

Този път в съдебната зала не се яви законната му съпруга Зорница, а само любовницата му Миглена Каканашева-Мегз, която е и управител на двете му фирми.

Първоначално в залата бе доведен Рончев с белезници, а там бяха само адвокатите му. Каканашева пристигна няколко минути след започване на заседанието, на което се гледаше поредното искане на бизнесмена да бъде освободен от ареста. "Много те обичам", каза тя на любовника си, щом той влезе в залата.

Госпожица Каканашева явно е посъветвана да се държи по-обрано, защото този път нямаше високо изказани обяснения в любов, нито припадъци, отбелязва "Под тепето".

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Най-мощният ритуал за привличане на любов Най-мощният ритуал за привличане на любов
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът "Петков-Василев" донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това