Куриоз в ПИК! Захари Бахаров със супергаф на сцената - вижте как падна

ЧАС ПИК

Куриоз в ПИК! Захари Бахаров със супергаф на сцената - вижте как падна

74894
на 01.04.2015
Куриоз в ПИК! Захари Бахаров със супергаф на сцената - вижте как падна
Автор:   ПИК

Захари Бахаров сътвори супергаф на сцената във Варна преди дни, научи ПИК. Звездата от "Под прикритие" и колегите му от постановката "Спанак с картофи" - Владо Карамазов и Юлиан Вергов гостуваха в морската столица по покана на местни почитатели. В разгара на спектакъла пред препълнената зала Бахаров едва не си счупи крака, сядайки на пейка. Под тежестта му тя поддала сериозно и се счупила на две, а той се пльоснал безпомощен на сцената.

препоръчано

"Добре, че не пострада сериозно, защото и без това краката са му слаби и едва се възстанови от операцията миналата година", коментираха притеснени фенове на Бахаров.

На същата сцена на 28 април за първи път вдига завеса и най-новата постановка, продуцирана от компанията на тримата актьори на "Трите мечки". В основата й е пиесата „Дакота” на Жорди Галсеран, а режисьор е колегата им Владимир Пенев.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 246
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това