Куриоз! Забелязаха севернокорейския лидер Ким Чен Ун в чикагското метро

ЧАС ПИК

Куриоз! Забелязаха севернокорейския лидер Ким Чен Ун в чикагското метро

5766
на 09.11.2015
Куриоз! Забелязаха севернокорейския лидер Ким Чен Ун в чикагското метро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун бил забелязан да си играе с телефона в метрото в Чикаго. Всъщност това се оказал студент от колеж, който обличал да се облича като него, информира "Дейли Мейл", цитиран от "Блиц". Двойникът имал същата прическа и дрехи като севернокорейския диктатор. Мистериозният мъж се оказал южнокорейски студент на име Минйонг Ким. 

Той често се обличал като диктатора и можел редовно да бъде видян да купонясва, както и да играе баскетбол, докато се преструвал на лидера на Северна Корея. 

Южнокореецът споделя, че стотици хора го спират всеки ден, за да си правят селфита с него. Той споделя, че това го радва и няма нищо против, но родителите му се притесняват да не бъде убит или отвлечен. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК