Кучешки студ очаква ЦСКА в Норвегия

Футбол

Кучешки студ очаква ЦСКА в Норвегия

4324
на 22.11.2021
Кучешки студ очаква ЦСКА в Норвегия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

При много неблагоприятни условия се очаква да играе ЦСКА при визитата си на норвежкия Бодьо/Глимт в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

препоръчано

Червените гостуват в Бодьо в предпоследния си двубой в надпреварата на 25-ти ноември.

Вчера норвежците записаха пореден успех в местния шампионат, надделявайки с 2:0 над Лилестрьом, а успехът ги затвърди на първото място в шампионата.

Двубоят обаче бе прекъснат през втората част заради обилен снеговалеж. Наложи се теренът да бъде чистен от специална техника.

Именно при такива условия и много ниски температури се очаква да играе ЦСКА в четвъртък. Двубоят е от 22 часа българско време.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК