Къде беше ДАНС, когато Весела Чернева ни предаде за Македония

КОМЕНТАРИ

Къде беше ДАНС, когато Весела Чернева ни предаде за Македония

252934
на 09.07.2024
Къде беше ДАНС, когато Весела Чернева ни предаде за Македония
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Показен арест на активист на "Русофили" в дома му, пред семейството.

Псевдо-атлантическият режим Пеевски/Борисов мачка с методите на полицейската държава, за да се откупи от "Магнитски". Змията хапе най-силно, когато умира.

Златомир е обвинен в държавна измяна и издаване на тайни, което е абсурдно - той е младши експерт в някаква районна община, няма никакъв достъп до класифицирана информация. Отнася го, защото дръзва да организира безплатни уроци по руски език сред подрастващи и защото пропагандира руската култура.

Къде беше хиперактивният ДАНС, когато съветничката на ППДБ Весела Чернева продаде националния интерес за Македония? А когато Лена Бориславова издаде държавни тайни за "Турски поток" на журналисти? А когато Галя от посолството уволни председателя на Народното събрание Вежди Рашидов?

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК