Къде е Борисов? Лидерът на ГЕРБ пропусна първия си ден в парламента като шеф на депутатите си

Акценти

Къде е Борисов? Лидерът на ГЕРБ пропусна първия си ден в парламента като шеф на депутатите си

96703
на 24.01.2024
Къде е Борисов? Лидерът на ГЕРБ пропусна първия си ден в парламента като шеф на депутатите си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пропусна първия си ден в парламента като шеф на своите депутати, забеляза ПИК.

препоръчано

В началото на днешното заседание Росен Желязков обяви, че бившият премиер поема председателското място на Парламентарната група на ГЕРБ-СДС. 

Както вече стана ясно, това се налага заради избора на Десислава Атанасова за конституционен съдия.

Тази сутрин в 9 ч., когато председателят на НС Желязков откри заседанието, Борисов не зае мястото си на първия ред. До края на работния ден на депутатите може и да се появи в Народното събрание, но реално пропусна момента, в който официално бе обявен за шеф на своите хора в залата.

Като заместник-председатели на ПГ на ГЕРБ-СДС бяха записани Деница Сачева, Рая Назарян, Румен Христов (председател на СДС) и Теменужка Петкова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК