Вход
София
Времето в София -7 o C

Къде мъжете обичат да ги пипат, когато се целуват?

Къде мъжете обичат да ги пипат, когато се целуват?

на 22.11.2020
10866
0
Къде мъжете обичат да ги пипат, когато се целуват?
Автор: ПИК
22.11.2020
0
10866

На теория всички познаваме ерогенните зони на мъжете, но наистина ли е така? Ако при един господин работи номерът с гризкането на ушето, при друг захапването на зърната е разковничето за по-големия му кеф, разказва „Флагман”.

Ако излизах с мъж с хубава коса, най-вероятно постоянно щях да съм със заровени пръсти в прическата му. Обаче излизам с плешив мъж и макар да обичам да опипвам скалпа му, когато се целуваме, все още от време на време изучавам лицето, шията му и торса му, търсейки зони, които да го възбудят още повече, когато се целуваме. Когато най-накрая реших да го питам къде иска да го пипам, когато го целувам, за да сме и двамата доволни и щастливи, той отвърна, без да се замисля: „Обичам да ме галиш по бедрата”.

Това ме накара да попитам и други мъжки приятели кои са зоните, които обичат да бъдат ухажвани от женски ръце, докато се целуват с партньорките си?

- „Обожавам да прокарват ръце през косата ми.“

- „Обичам, когато жените ми галят брадата, когато се целуваме.“

- „Харесва ми да ме галят по лицето. "

- „Гърдите ми са добро място за докосване.“

- „Не мога да устоя, когато ме пипат по врата и едновременно с това ме целуват там. "

- „Това меко докосване на нейните гърдите до моите е страхотно. Играта с коса, ръцете около врата, докосването на бузата са добро начало. За по-горещо действие бих искал да ме хване за дупето, да ме шляпне нежно по бедрата. Това е страхотна любовна игра. "

- „Докосването на лицето ми, прокарването на пръсти през косата ми, прокарването на ръцете навсякъде по тялото ми, но най-вече по раменете и гърбът. Обичам да ме придърпват към себе си и дори леко да ме драскат по гърба.“

- „Най-обичам да ме драскат нежно в основата на гръбначния стълб, в лумбалната област. Настръхвам всеки път. ”

- „Обожавам да хващат лицето ми с двете си ръце и да ме целуват ненаситно.“

- „Не мога да устоя на влажни целувки по ушите, докато ме пипат по зърната.”

- „Абсолютно обичам, когато жената прокарва ръце по гърба ми под ризата, когато се целуваме. "

- „Навсякъде. Въпреки че предпочитам, когато жената прокарва пръсти по торса и горната част на гърба ми. "

- „Обичам, когато тя слага ръце на тила ми и ме привлича към себе си. Това ме кара да се чувствам така, сякаш тя ме иска наистина брутално и това ми харесва.“

- „Талията ми, косата ми, врата ми, да ме захапе малко, да ме стисне за задника, да прокара ръце по вътрешната част на бедрото ми.“

- „Просто да изследва тялото ми с ръце. Няма вълшебно място".

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21133
архив

В една страшна буря в планината се загубили група туристи. След като цял ден се мотали без посока и вече отчаяни последния от колонката се провикнал: - Момчета, мисля че сме близо до Габрово! - По какво позна бе!? - спрели всички учудени. - Намерих презерватив с 16 вулканизации!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x