КЪРВАВА ВОЙНА: Братята Кличко ще се бият с оръжие за Киев

Европа

КЪРВАВА ВОЙНА: Братята Кличко ще се бият с оръжие за Киев

24496
на 25.02.2022
КЪРВАВА ВОЙНА: Братята Кличко ще се бият с оръжие за Киев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на "УДАР" и кмет на Киев Виталий Кличко ще защитава Украйна с оръжие в ръка. Той направи това заявление сутринта на 25 февруари, съобщава ESPN.

препоръчано

"Това вече е кървава война. И аз нямяам избор. Длъжен съм да го направя. Ще се боря", заявява Кличко.

Брат му Владимир Кличко, който също се записа в териториалната отбрана на Киев, подчертава на свой ред, че ще защитава демокрацията и суверенитета на родината си.

"Сега Путин използва военна риторика. И дава ясно да се разбере, че иска да унищожи държавата и суверенитета на гражданите й. Зад тези думи следват обстрели и танкове. Ние преживяваме разрушение и смърт. Ще се защитаваме с всички средства и ще се борим за свободата и демокрацията", подчертава Владимир Кличко.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 150
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК