КЪРВАВА ДРАМА В СОФИЯ! Питбул нахапа трима души в Бояна

Инциденти

КЪРВАВА ДРАМА В СОФИЯ! Питбул нахапа трима души в Бояна

52235
на 14.07.2019
КЪРВАВА ДРАМА В СОФИЯ! Питбул нахапа трима души в Бояна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Млада жена е с множество наранявания, след като е била нападната от питбул в столичния квартал "Бояна", предаде БНР.

С по-леки травми са двамата мъже, които са обучители на животното. На мястото има полицейски екипи. Пострадалата жена е собственик на кучето.

Тя взела питбул от приют, за да го отглежда. За възпитанието на животното са се грижили двама мъже. В ранния следобед в неделя питбулът е нападнал първо, жената, която е с множество рани и травми по тялото.

Двамата дресьори са се опитали да й помогнат, но и те са били нападнати от животното. В момента питбулът е в района на инцидента, има и екипи на СДВР. Чакат се екипи на "Екоравновесие", които да приберат кучето. Води се разследване.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК