КЪРВАВА ДРАМА: Пияна жена наръга мъжа си с нож в сърцето

Темида

КЪРВАВА ДРАМА: Пияна жена наръга мъжа си с нож в сърцето

37940
на 23.08.2024
КЪРВАВА ДРАМА: Пияна жена наръга мъжа си с нож в сърцето
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема 50-годишна жена за опит за убийство.

препоръчано

На 21 август в село Йоаким Груево, община Стамболийски, тя направила опит умишлено да умъртви 62-годишен мъж. Деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

Двамата са съпрузи, като във въпросния ден се намирали в дома си и употребили алкохол. Между тях възникнал конфликт, като впоследствие жената взела кухненски нож и с него намушкала съпруга си в сърдечната област.

Подаден е бил сигнал на тел.112. Пострадалият е откаран в болница и настанен за лечение.

Жената е била задържана за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. На 23 август, по искане на Окръжна прокуратура-Пловдив, съдът определи мярка за неотклонение “задържане под стража“ спрямо обвиняемата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК