Кърваво! Застреляха крава и кон

Инциденти

Кърваво! Застреляха крава и кон

9255
на 19.10.2016
Кърваво! Застреляха крава и кон

Крава и кон отнесоха куршуми в Кюстендилско заради безстопанственост. В рамките на три дни второ животно е простреляно, след като е навлязло в чужд имот. Този път случаят е в село Николичевци. Вчера в полицейското управление в Кюстендил е подаден сигнал от жител на града, че открил кобилата си в нива в село Николичевци с прободни или огнестрелни рани.

препоръчано

Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е дознание по случая. Само преди ден от полицията обявиха, че 61-годишен мъж от София е прострелял крава в Пелатиково, съобщи Струма.бг. 61-годишният софиянец е възпроизвел изстрели със законно притежаваното си оръжие, за да прогони животните от имота си. Общинските наредби забраняват свободната паша без пастир на селскостопанските животни, въпреки многото констатирани случаи няма санкционирани собственици.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това