Вход
София
Времето в София 13 o C

КЪРВАВ ЕКШЪН В ПЛОВДИВ: Питбул захапа котарак, мъж се хвърли да го спасява от устата на звяра (СНИМКИ 18+)

КЪРВАВ ЕКШЪН В ПЛОВДИВ: Питбул захапа котарак, мъж се хвърли да го спасява от устата на звяра (СНИМКИ 18+)

на 17.10.2020
49080
0
КЪРВАВ ЕКШЪН В ПЛОВДИВ: Питбул захапа котарак, мъж се хвърли да го спасява от устата на звяра (СНИМКИ 18+)
Автор: ПИК
17.10.2020
0
49080

Лай, скимтене, крясъци и борба за живот - това се случи посред обяд в центъра на Пловдив днес. Причината - питбул без надморник скача на коте, гледано от собствениците на пекарна. Бобо е кастриран, обезпаразитен и ваксиниран редовно, а неговите благодетели го наричат "най-гальовния котак на света". Отглеждат го от малко коте, а сега след 2 години Бобо е добре охранен любимец.

Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна, тя се защитава с електрошок</p><p>

Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна, тя се защитава с електрошок

Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна. Инцидентът се е...

на 23.06.2020

Изневиделица днес котаракът е бил нападнат от питбул, воден от жена. Кучето захапва котката и започва кървава война за живот, предаде Трафикнюз.

Жената се опитва да накара кучето да пусне малкия му "противник". То обаче не се подчинява - оказва се, че животното е на племенника на жената. В този момент към бойното поле се включва и собственика на пекарната, който с много мъка и травми за всички успява да освободи котката от устата на питбула.

Резултатът, описан от него е следният: "Бобо в момента е някъде по дворовете окървавен и със строшена висяща лапа. Водачката на кучето е натъртена, много изплашена и стресирана и зверски надрана и нахапана. Кучето е на племенника й. Искала да го разходи. Стана ми мъчно и за нея. Аз съм захапан на две места и от падането, кракът ми е подут. Надран съм доволно от котката. Ударих кучето с болка в сърцето, че го удрям. Не исках, да го правя. Но той не пускаше. Ситуацията беше много жестока. Много кръв. И вода - добре, че хвърляха колегите. Така се задави питбула и се закашля и отпусна хватката".

Мъжът, който пожела да запази анонимност, подчерта, че обича всички животни и че хората са отговорни да не се стига до такива случаи, тъй като стопаните трябва да проявят отговорност и да вземат адекватни мерки според породата и нрава на четириногите си другари.

"Кучкар съм от бебе. Имам две кучета. Гледал съм, питбули, добермани и всякакви породи. Обичам животните повече от всичко. Но никога не съм бил безотговорен към животните ми като стопанин. Моля, всички собственици на бойни породи да слагат надморници на любимците си, за да не се случват такива работи", посочи той.

Питбул уби друго куче пред погледите на деца и родители

Питбул уби друго куче пред погледите на деца и родители

Питбул уби друго куче пред погледите на деца и родители в...

на 27.07.2020

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34822
архив

Пенсионерите предупреждават, че избират подследен отчаян ход: Ако не им се осигури достоен живот, ще спрат да умират.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x