КЪРВАВ КУРБАН: Моторист загина след зверски сблъсък край Търговище

Инциденти

КЪРВАВ КУРБАН: Моторист загина след зверски сблъсък край Търговище

20236
на 07.07.2019
КЪРВАВ КУРБАН: Моторист загина след зверски сблъсък край Търговище
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

39-годишен мъж загина при тежка катастрофа между мотор и лек автомобил на пътя София-Варна в местността "Момина чешма” край Търговище, съобщават от местното ОДМВР.

препоръчано

Сигналът за инцидента е получен в 13:30 часа. Мотористът се е движил в посока Варна, а лекият автомобил – в обратната.

По първоначални данни шофьорът на колата е предприел завиване наляво в посока към вилната зона в района, a мотористът се е ударил странично в предната й дясна част. В резултат на удара, мотористът е загинал на място. Загиналият е на 39 години от Варна.

Причините за възникване на пътния инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК