КЪРВАВ УЖАС: Тройна смърт потресе Велинград - известен треньор изби семейството си

Крими

КЪРВАВ УЖАС: Тройна смърт потресе Велинград - известен треньор изби семейството си

101814
на 12.04.2020
КЪРВАВ УЖАС: Тройна смърт потресе Велинград - известен треньор изби семейството си
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Кървава драма потресе Велинград навръх Цветница. Тази сутрин известният треньор по плуване Велчо Клешков е убил жена си и сина си, а след това се е самоубил.

препоръчано

Трагедията вероятно се е разиграла между 9:30 и 10 часа сутринта, когато съседи под апартамента на Клешкови чули викове и шум. Те веднага подали сигнал на телефон 112, след като никой не е отговорил на позвъняванията на външната врата, разказа за семейната трагедия "Марица".

Пристигналите на място полицаи заварили три трупа. В спалнята убита с нож в сърцето била Йорданка Пенина. 58-годишната съпруга на Клешков също била треньор по плуване. В детската стая, прободен с нож в сърцето, бил открит мъртъв 23-годишният син на семейството Владимир.

Младежът е с увреждания и постоянно се нуждае от грижи. В коридора мъртъв е открит 68-годишният Велчо, който след като първо е убил жена си, а после сина си, се е самоубил, гласи версията на полицията засега. Няма оставено предсмъртно писмо.

Кървавата история няма обяснения за съседите на семейството, които твърдят, че не са чували за някакви конфликти между съпрузите. След въвеждането на извънредните мерки и прекратяването на тренировките Велчо не е общувал и с повечето състезатели, които готви.

Двамата мъртви съпрузи водят тренировки в местния клуб Белмекен, но са подготвили и много шампиони на национално ниво.

През май миналата година плувците на велинградския клуб спечелиха 14 медала, от които шест златни, на турнира "Младост 2019“, който се проведе в Пловдив.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК