Късо съединение от далекопровод предизвика горски пожар в Девинско

Инциденти

Късо съединение от далекопровод предизвика горски пожар в Девинско

4940
на 22.11.2015
Късо съединение от далекопровод предизвика горски пожар в Девинско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 50 декара гора са засегнати от пожар, разразил се в района на девинското село Михалково. Предполага се, че пожарът е предизвикан от късо съединение от далекопровод, съобщиха от ръководството на областната служба "Пожарна безопасност и защита на населението".

препоръчано

Огънят в гористата местност вече е овладян според информация от полицията. Пожарът е започнал от зона около далекопровода, най-вероятно в следствие на искри от жиците по време на бурния вятър.

Екипи на пожарната са отстранявали днес покосени от вятъра дървета от пътища и улици в с. Бостина и в кварталите "Райково" и "Невястата" в Смолян.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК