Леарт Докле от "Братя" обещал на майка си ваксина за вечна младост

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Леарт Докле от "Братя" обещал на майка си ваксина за вечна младост

15208
на 17.12.2020
Леарт Докле от Братя обещал на майка си ваксина за вечна младост
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Леарт Докле, който зрителите на хитовата криминална драма "Братя" познават като Димитър Боксьора, е обещал на майка си ваксина за вечна младост.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

От началото на седмица 29-годишният възпитаник на НАТФИЗ е коментатор в "Преди обед", а днес използва възможността да честити рождения ден на майка си от национален ефир.

"Мамо, честит рожден ден. Обичам те безумно много. Благодаря ти за всичко, което си направила за мен, за възпитанието, за любовта и за това, че ме научи да се боря с всичко с чест и достойноство. Аз и моите сестри сме много благодарни, че те имаме. И се надявам, докато мислят тези ваксини, да измислят и тази за старенеето, която ти обещах, когато бях на 10 години, за да може да си винаги до нас", отправи поздрав към родителката си актьорът от албански произход.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК