Леванте официално обяви трансфер на защитник в Лудогорец

Футбол

Леванте официално обяви трансфер на защитник в Лудогорец

7082
на 07.07.2023
Леванте официално обяви трансфер на защитник в Лудогорец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Испанският втородивизионен Леванте официално обяви трансфера на десния бек Сон в Лудогорец.

препоръчано

"Леванте и ПФК Лудогорец постигнаха споразумение за трансфера на Сон в българския отбор", пише в официалната информация.

Испанският десен краен бранител е част от валенсианци от 2020 година, когато пристига със свободен трансфер.

Оттогава Сон е взел участие в общо 101 официални мача за Леванте и е отбелязал 2 гола. В повечето от мачовете, той се е появявал като резерва.

От испанския клуб не съобщават трансферната сума по сделката. По неофициална информация става въпрос за около 100 000 евро, предвид изтичащия догодина договор на Сон, писа "Топспорт". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК