Левскарите към Сираков: Оздравявай бързо, чакаме те на следващия мач

Футбол

Левскарите към Сираков: Оздравявай бързо, чакаме те на следващия мач

10493
на 03.03.2016
Левскарите към Сираков: Оздравявай бързо, чакаме те на следващия мач
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният клуб на привържениците на "Левски" пожела бързо възстановяване на легендарния нападател на "сините" Наско Сираков.

Както вече съобщихме, героят от САЩ`94 беше приет в болница, след като сутринта на 3 март е почувствал неразположение. Лекарите коментираха, че състоянието на Сираков е стабилно, но ще остане под медицинско наблюдение още известно време, за да бъдат направени и някои изследвания.  

Съобщението на феновете на "Левски":

"Оздравявай бързо, Наско! Националният клуб на привържениците пожелава на Наско Сираков бързо и пълно възстановяване на здравословното му състояниe и го очакваме на следващия мач на ст. “Георги Аспарухов”."

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК