"Левски" води на "Ботев" (Пд) с 2:1 след първото полувреме

Футбол

"Левски" води на "Ботев" (Пд) с 2:1 след първото полувреме

15171
на 12.03.2014
Левски води на Ботев (Пд) с 2:1 след първото полувреме

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Левски" води с 2:1 на  "Ботев" (Пловдив)  след първото пуливреме на първия си четвъртфинален мач  за Купата на България.

препоръчано

След по-добро начало на "канарчетата" в 13-ата минута с глава Феребори Доре откри след центриране на Христов. Само две минути по-късно Кристовао Рамос възстанови равенството, след като центрира от фаул топката се удари в гредата, докосна се в ръката на Страховяк и спря в мрежата. В 22-ата минута Крумов бе на път да вкара втори гол, но стража на гостите спаси.

Дъстли Мюлдер с красив гол от 17 метра направи 2:1 за домакините в 25-ата минута. Холандецът стреля с външен фалц, топката се отби в лявата греда на гостите и влезе във вратата. В 33-ата минута невероятен Страховяк спаси "Ботев" след удар на останалия сам срещу него Божинов, а при добавката Бастос на празната врата стреля в аут.

Над 1000 фенове на гостите опънаха хореография по случай 102-ия рожден ден на клуба с огромна снимка на първия тим от 1929 година, който печели титлата след успех с 1:0 и надпис "Нашата истори -102-плаши враговете!".


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК