"Левски" излиза да брани честта си срещу Черно море

Футбол

"Левски" излиза да брани честта си срещу Черно море

4673
на 03.04.2015
Левски излиза да брани честта си срещу Черно море

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес в 20:00 часа отборът на "Левски" посреща Черно море в среща от 24-ия кръг във Втората шестица в "А" група. Двата тима са своеобразните водачи в класирането и нямат някакви особени цели до края на сезона. Мачът реално е без особено значение, но пък особено за домакините на "Георги Аспарухов", той ще бъде важен, за успокояване на обстановката в тима, която е все по-напрегната с всеки изминал ден. Ясно е, че мотивацията в състава на "сините" рязко спадна след оставането във втората половина на класирането след редовния сезон. Отборът няма никакви сериозни цели в първенството освен обиграване на състава за следващия сезон. В същото време обаче футболистите не бива да забравят, че играят в "Левски" и е време да покажат качества да носят синята фланелка. Ако не за друго, те трябва да играят за честта на клуба. Защото мачове като този с Хасково в предишния кръг са поредното срамно петно, което феновете все по-трудно преглъщат.

препоръчано

За Черно море този мач едва ли е особено важен, но пък варненци със сигурност ще искат да запишат престижна победа над "Левски" насред София. Те ще опитат да се възползват от разклатеното състояние на съперника и да вземат нещо от гостуването си на "Георги Аспарухов". "Моряците" са доста неудобен съперник за "сините", но пък историята показва, че те досега нямат успех над "сините" на "Герена". В редовния сезон двата тима си размениха по една победа с по 1:0. Най-вероятно Стойчо Стоев ще заложи на Боян Йоргачевич на вратата, а пред него в защита ще действат Веселин Минев, Емил Нину, Борислав Стойчев и Роман Прохазка. Триото в средата на терена ще бъде съставено от Мигел Бедоя, Владимир Гаджев и Антонио Аниете. По крилата ще действат Божидар Краев и Лиман Абди, а на върха на атаката ще бъде поставен Валери Домовчийски. В същото време Черно море се очаква да противопостави Чанович на вратата и Бургхарт, Станчев, Кирил Котев и Кулибали в отбрана. Стенио и Тодор Паланков ще бъдат в ролята на опорни халфове, а пред тях играта ще гради Клок. По двете крила ще действат Симеон Райков и Иван Коконов, а на върха на атаката ще стартира Вилиян Бижев.

Вероятни състави:

"ЛЕВСКИ": Йоргачевич, Прохазка, Стойчев, Нину, Минев, Бедоя, Гаджев, Аниете, Абди, Краев, Домовчийски

ЧЕРНО МОРЕ: Чанович, Бургхарт, Станчев, Котев, Кулибали, Стенио, Паланков, Коконов, Клок, Райков, Бижев Стадион: "Георги Аспарухов", София Съдия: Владимир Вълков Начало: 20:00 часа

 

Източник: sportal.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК