Левски плати главницата по дълга към Столична община

Футбол

Левски плати главницата по дълга към Столична община

12752
на 23.07.2024
Левски плати главницата по дълга към Столична община
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Левски погаси главницата по дълга към Столична община. Сините са заплатили 1 370 000 лева, съобщиха от "Герена".

препоръчано

През месец април клубът плати и главницата от дълга към Националната агенция по приходите.

"След днешната вноска към Столична община "ПФК Левски" няма лихвоносни задължения към държавата, което е поредната огромна крачка към окончателното спасение и финансово стабилизиране на клуба.

Благодарни сме на всички, без които това нямаше да се случи. На феновете, които не спряха да подпомагат финансово клуба.

На всички треньори, които с работата си помогнаха за осъществяването на сериозни трансфери и по този начин бяха вкарани свежи пари в клубната каса. На генералния спонсор, който продължава да помага финансово на клуба. На всички служители на клуба за всеотдайната и професионална работа", добавиха сините.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК