Левски представя новия си нападател до часове

Футбол

Левски представя новия си нападател до часове

15249
на 18.06.2024
Левски представя новия си нападател до часове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нападателят Александър Колев е много близо до мечтания си трансфер в Левски. 31-годишния футболист, който стана голмайстор на efbet Лига с 15 попадения през миналия сезон и стана национал на България, ще бъде официално представен в сряда, въпреки че има вероятност това да стане още днес.

препоръчано

Колев е получил оферта и от южнокорейски клуб, но предпочитанието му е да играе за Левски. Въпреки че е юноша на клуба, той никога не е носил синия екип. Очаква се Левски да плати за него 100 000 евро.

Въпреки интереса от други клубове, като Ботев (Пловдив), и по-добри условия там, решаваща за Колев е била работата с новия треньор на Левски Станислав Генчев, с когото те вече бяха заедно в Крумовград.

Левски планира да привлече още един нападател, като едно от спряганите имена е това на Димитър Митков. Той може да пристигне като свободен агент, след като напусна Локомотив София. Генчев познава отлично качествата му от съвместния им престой в "Надежда". До неговото привличане може да се стигне, ако сините продадат голмайстора си Рикардиньо, към когото има интерес от чешкия Виктория Пилзен, руския Урал и полски клубове.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК