"Левски" прибира защитник на "Ботев" (Пловдив)

Футбол

"Левски" прибира защитник на "Ботев" (Пловдив)

13582
на 12.02.2014
Левски прибира защитник на Ботев (Пловдив)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 "Левски" е съвсем близо до уреждане на левия бек на "Ботев" (Пловдив) Артур Енрике. Много скоро той ще бъде свободен агент. Бразилецът е постигнал договорка с шефовете на "канарчетата" да прекрати контракта си по взаимно съгласие. На изпроводяк Енрике ще получи обезщетение в размер на 3 заплати. 

Артур Енрике стана излишен в "Ботев" (Пд) след издънка на спортния директор Александър Александров. Кривия прехвърли квотата от трима играчи извън Европейския съюз и така един от легионерите трябваше да бъде разкаран. На "Колежа" остават Вандер Виейра, Хамза Юнес и Феребори Доре.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК