"Левски" с обръщение до феновете

Футбол

"Левски" с обръщение до феновете

6839
на 17.10.2015
Левски с обръщение до феновете
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на "Левски" излезе с обръщение до феновете на сините по повод предстоящия домакински мач срещу Лудогорец.

"Уважаеми фенове, поради големия интерес към двубоя между "Левски" и Лудогорец тази неделя, 18.10, и с оглед на това да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, призоваваме всички привърженици, които вече са си закупили билети, да дойдат по-рано на стадиона и да се насочват към входовете, които са оказани на техните пропуски.

За придружителите и лицата под 14 години предлагаме за ваше улеснение да изтеглите, разпечатате и попълните предварително необходимата декларация (Може да го изтеглите от ТУК: http://levski.bg/img/dec.docx).

Привържениците, които все още не са се сдобили с билет, на разположение са последни бройки за сектор „В” в цялата мрежа на Ticketpro и такива за сектор „Г”, които се продават само в клубния магазин на ПФК "Левски" на улица „Тодорини кукли” 47, който днес ще работи между 10:00 и 16:00 часа.

Очакваме ви,

Само Левски!"

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК