"Левски" с трансферен удар!?

Футбол

"Левски" с трансферен удар!?

49143
на 19.11.2016
Левски с трансферен удар!?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медиите в Словения твърдят, че защитникът Андраж Струна ще подпише договор с "Левски". 27-годишният десен бек е свободен агент. За последно той е бил част от елитния гръцки ПАС Янина. През лятото обаче не се разбира да продължи контракта си с клуба.

препоръчано

Когато играеше в ПАС Янина, Струна бе неизменна част от словенския национален отбор. Той има 25 двубоя за представителния тим на родината си.

"Андраж все още е без отбор, но това скоро ще се промени. Всъщност Струна е пред подпис с българския гигант "Левски". Така че той се мести в България", пише "Тема спорт", цитирайки словенско издание,

Андраж Струна е роден на 23 април 1989 година, висок е 185 сантиметра, тежи 72 килограма. Може да играе като десен и ляв бек.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК