Левски чупи рекорд по капитани

Футбол

Левски чупи рекорд по капитани

10697
на 15.09.2023
Левски чупи рекорд по капитани
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем кръга в Първа лига, шест мача в Европа и общо петима различни капитани. Това е статистиката в Левски в самото начало на новия сезон. Старши-треньорът Николай Костов отдавна затвърди усещането, че няма изявен фаворит за лентата, а тя се предава от ръка на ръка според съперника и ситуацията.

препоръчано

В първия мач през новата кампания Ноа Сонко Сундберг поведе Левски срещу ЦСКА 1948. После бе продаден на Лудогорец, писа "Труд".

Във втори кръг капитан бе Ивелин Попов, но скоро след това се премести именно на стадион "Христо Ботев". Срещу Локомотив (София) тази функция изпълняваше Андриан Краев, а на "Лаута" - Цунами. Сега в срещата с Пирин в отложен мач от 6 кръг лентата се озова на ръката на Николай Михайлов, който е със статут на първи капитан, въпреки че не бе играл в официален мач от февруари насам.

свързани новини

"Въобще не съм усетил напрежение в отношенията с Краев – обясни след двубоя старши-треньорът, визирайки информациите за проблема с новия договор на играча. - Не се бъркам в работата на клуба, там си има хора, които знаят как да разговарят с играча. Надявам се, че Краев ще подпише нов договор. Може би той е леко разконцентриран, но нямаме проблеми с него.“

А за играта на Левски обясни: "Целта е да комбинираме по всички части на терена. Понякога се получава, но зависи и от противника. Надяваме се, че ще подобряваме играта. Ще се борим за шампионската титла и това е".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК