"Левски" - Черно море (състави)

Футбол

"Левски" - Черно море (състави)

7193
на 03.04.2015
Левски - Черно море (състави)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес в 20:00 часа отборът на Левски посреща Черно море в среща от 24-ия кръг във Втората шестица в "А" група. Стойчо Стоев залага на Боян Йоргачевич на вратата, а пред него в защита ще действат Веселин Минев, Аймев Белаид, Борислав Стойчев и Роман Прохазка, пише sportal.bg.

препоръчано

Триото в средата на терена ще бъде съставено от Мигел Бедоя, Владимир Гаджев и Антонио Аниете. По крилата ще действат Божидар Краев и Либан Абди, а на върха на атаката ще бъде поставен Валери Домовчийски. За варненци в халфовата линия излизат едновременно Петър Златинов и Себастиян Ернандес, а на върха на атаката е Бакари, а около него Симеон Райков и Коконов. През този сезон двата тима се победиха по веднъж с 1:0.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК