Легенда на Локо (Пд): Любо Пенев да спре с налагането на сина му

Футбол

Легенда на Локо (Пд): Любо Пенев да спре с налагането на сина му

24610
на 05.08.2024
Легенда на Локо (Пд): Любо Пенев да спре с налагането на сина му
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Легендата на Локомотив (Пловдив) Стефан Драганов-Чоната не скри разочарованието си от представянето на тима срещу Левски.

препоръчано

Той се е прибрал от САЩ и изгледа на живо двубоя със сините на "Лаута".

Бившият нападател на "смърфовете", който в кариерата си е носил още екипите на ЦСКА и Ботев Пловдив, разкритикува и наставника на черно-белите Любослав Пенев за постоянното налагане на сина му. 

"Тъжна вечер… Публиката ни заслужава много повече! Благодарен съм, че бях допуснат в официалната трибуна, но да си там и да се чувстваш гост е неприемливо. Не знам кой е разрешил да има над 30 човека от Левски, но да няма един бивш колега и да пратиш бивш президент на клуба (Федя Миков) на майната си, е рецепта за загуба на автентичността ни…

Любо Пенев да спре с налагането на сина му (момчето не е готово още), това е Локомотив (Пловдив), а не Горна Оряховица (нищо лично към Локо ГО). Успех на отбора в следващите мачове", написа Драганов в профила си в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК