Легенда на Челси пое Евертън

Световен футбол

Легенда на Челси пое Евертън

3244
на 31.01.2022
Легенда на Челси пое Евертън
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Eвертън официално обяви, че новият треньор на клуба ще бъде Франк Лампард. Бившият английски халф парафира договор за две години и половина с "карамелите" - до лятото на 2024-а година, а дебютът му начело на ливърпулския отбор ще бъде срещу Брентфорд от четвъртия кръг за ФА Къп.

препоръчано

Асистент на Лампард на "Гуудисън Парк" ще бъде Джо Едуардс, а Пол Клемънт и Крис Джоунс ще бъдат треньори на първия отбор.

"За мен е голяма чест да представлявам отбор с размерите и традициите на Евертън. Нямам търпение да започнем работа заедно. След като говорих със собственика, президента и борда, тогава усетих нужната страст и амбиция. Надявам се, че те също видяха моята амбиция и ще работим добре заедно", коментира новото предизвикателство Лампарт.

"Лесно може да се усети страстта на феновете на Евертън. Това е много важно, тъй като сме отбор, който иска да се бори за челните позиции в Англия и те са ни нужни. Смятам, че клубът е уникален и може да се разбере какво точно желаят феновете. Първото нещо, което искам да кажа на играчите е, че в тази битка влизаме заедно", добави легендарният футболист на Челси.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Топ социологът Юлий Павлов с политическа прогноза - разкри какви са вариантите за правителство след изборите (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Топ социологът Юлий Павлов с политическа прогноза - разкри какви са вариантите за правителство след изборите (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК