Легендите Петър Жеков и Георги Младенов разкриха защо застават зад Марешки и Симеонов

Епицентър

Легендите Петър Жеков и Георги Младенов разкриха защо застават зад Марешки и Симеонов

18655
на 05.03.2021
Легендите Петър Жеков и Георги Младенов разкриха защо застават зад Марешки и Симеонов
Автор:   ПИК

Баскетболната легенда Георги Младенов и рекордьорът по голове в България Петър Жеков разкриха пред Би Ти Ви защо се включиха в кандидат-депутатските листи на патриотичната коалиция НФСБ и "Воля" за предстоящите избори на 4 април.

препоръчано

"Бях поканен от г-н Марешки. Само един човек, който е номер 1 в своята област, може да оцени успехите на другите, които също са номер 1 в конкретните области. А и никой от другите партии през последните години не ни потърси", сподели Младенов.
"Вярвам в патриотичната коалиция", каза още той и добави, че през последните години е загубил интерес към политиката.

"Спортът много лесно може да се финансира. Има много голяма корупция. Не си подреждаме приоритетите. Дадохме 3 млрд. лв. за самолети, а всички спортни федерации имат нужда от финансова помощ", категоричен е бившият баскетболист.

"С най-голямо желание се включих в коалицията. Харесвам г-н Марешки, той е номер 1 в своята област. Построи много работи. Той е много голям патриот, аз също", заяви Петър Жеков.

"Политиката може да направи много за футбола - както дадоха стадиона на Левски на концесия за 30 години, а на ЦСКА не го дадоха. Така Левски за 30 години ще съберат много пари", добави той и се възмути, че във футболните отбори има толкова много чуждени, а това пречи да се изкарат добри български футболисти.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това