Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен

43479
на 31.08.2024
Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от лекарите, обвинени в смъртта на американския актьор Матю Пери, се призна за виновен по едно обвинение. Това съобщи телевизия Ей Би Си, позовавайки се на адвоката на обвиняемия.

препоръчано

Доктор Марк Чавес се е съгласил да се признае за виновен по обвинение за заговор за разпространение на кетамин и сега е заплашен до 10 години затвор.

По-рано вестник „Лос Анджелик таймс“ съобщи, че властите на окръг Лос Анджелис са започнали разследване, което ще отнеме няколко месеца.

Полицията и Администрацията за борба с наркотиците започнаха разследване преди няколко месеца, след като аутопсията установи, че Матю Пери е починал в резултат на острите ефекти на кетамина.

Пощенската служба се е присъединила към разследването и проверява дали актьорът не е купувал наркотици по пощата.

Според резултатите от токсикологията, Матю Пери е бил подложен на терапия с кетамин за психични проблеми повече от седмица преди инцидента. Според медицински експерт обаче откритият в тялото му кетамин не е попаднал там в резултат на лечение, предава БТВ.

Цяла наркомрежа стои зад смъртта на Матю Пери

Тялото на актьора, който почина на 54-годишна възраст, беше открито на 28 октомври 2023 г. в дома му в Калифорния. Той беше запомнен от публиката с ролята си на Чандлър Бинг в телевизионния сериал "Приятели".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК