Лекар спира Стоянка за САЩ, тя заминава

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Лекар спира Стоянка за САЩ, тя заминава

15914
на 12.08.2016
Лекар спира Стоянка за САЩ, тя заминава
Автор:   ПИК

Актьорите на Мутафова искат пак с нея за пари

Личният доктор на Стоянка Мутафова я спира да пътува със самолет за турнето й в Торонто, Монреал и Чикаго на 23, 25 и 30 септември, защото не иска да рискува със здравето й. Въпреки това смелата актриса ще прекоси океана.

препоръчано

"Шест пъти съм играла в Канада, но този път докторът е категоричен, че не отговаря за здравето ми, че рискувам. Прекалено много ми станаха болежките, макар да се чувствам отлично в момента. И кракът ми мина, но си пия хапчетата. Да ви кажа, тази забрана на доктора ме уплаши, честно казано. Но вече билетите са пуснати в продажба и представлението ще се играе", каза още 94-годишната ни актриса.

Организаторите на турнето споделиха, че актьорите Адриана Андреева и Николай Атанасов-Шуши сами се обадили на Стоянка да я помолят да не отменя турнето в чужбина, защото ще трябва да се плащат големи неустойки. "Госпожа Стихийно бедствие" ще струва на зрителите от 25 до 52 долара, като до момента залата, която е от 500 места, е наполовина запълнена. "Има време до края на септември, запазените билети засега са само от хора, които живеят в Канада", споделиха от "Балканто".

След интервю в столичен таблоид Адриана Андреева и Атанасов се разсърдили на дъщерята на Стоянка - Муки, че ги изкарала хрантутници на майка й. Те се скараха със Стоянка, но сега са се върнали обратно с молба за сдобряване, за да не изпуснат парите от турнето в САЩ и Канада.

Сподели:
Бомба x
НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 312
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това