Леки катастрофи затрудниха движението преди обяд

Инциденти

Леки катастрофи затрудниха движението преди обяд

12652
на 21.12.2019
Леки катастрофи затрудниха движението преди обяд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Няколко леки катастрофи са регистрирани до обед, съобщиха от МВР.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Повече от 3 хиляди служители на реда са ангажирани с охраната по пътищата, но призивът е шофьорите да спазват ограниченията на скоростта, заяви  инспектор Чавдар Кочев от "Пътна полиция":

"В района на тунел "Витиня" на АМ "Хемус" са предприети мерки. В посока Варна движението се извършва в две ленти, а в посока София - път 1-1. Съветът към водачите е да бъдат внимателни и да не бързат, тъй като имаме много мъгли. Почти по цялото направление на АМ "Тракия" видимостта е намалена. Да ограничат скоростта, да увеличат дистанцията между автомобилите, което да помогне за по-нормалното пътуване на всички".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК