ЛЕКО ЗАХЛАЖДАНЕ: Ще духа вятър и роси дъждец, а живакът ще стигне само до 37 градуса. Жълт код в 8 области (КАРТА)

Акценти

ЛЕКО ЗАХЛАЖДАНЕ: Ще духа вятър и роси дъждец, а живакът ще стигне само до 37 градуса. Жълт код в 8 области (КАРТА)

30503
на 24.06.2024
ЛЕКО ЗАХЛАЖДАНЕ: Ще духа вятър и роси дъждец, а живакът ще стигне само до 37 градуса. Жълт код в 8 области (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта времето остана предимно ясно, като по-значителна облачност имаше в крайните западни райони, където на отделни места имаше и краткотрайни валежи.

препоръчано

ДНес ще е предимно слънчево. Около и следобед главно над Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи придружени с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.

Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са предимно между 32° и 37°, по-ниски в крайните източни райони, в София – около 32°, прогнозират от НИМХ.

Над планините преди обяд ще бъде слънчево. Следобед над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра – около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по южното крайбрежие - умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК