Лена Бориславова в НОВ СБЛЪСЪК със закона

Акценти

Лена Бориславова в НОВ СБЛЪСЪК със закона

211259
на 12.08.2024
Лена Бориславова в НОВ СБЛЪСЪК със закона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лена Бориславова е призована на разпит. Депутатът от ПП-ДБ ще се яви в прокуратурата, за да даде показания по дело, свързано с разгласяване на класифицирана информация.

препоръчано

Призовката идва след разследване за изтекъл документ с гриф "секретно", свързан с Турски поток, от времето, когато Бориславова е била началник на кабинета на премиера Кирил Петков.

Лена вече имаше сбълъс със закона в петък миналата седмица, когато отново беше на разпит пред следовател от СГП като свидетел.

По нейни признания, след като прочела публикацията на ПИК, побързала с разпита, за да може спокойно да излезе и да финтира нашия екип.

Тъй като това не й се отдаде, тя насочи темата на сблъсъка й с разследващите органи в удобната за ППДБ през последните няколко дни тема с ББР.

Малко след това Бориславова пусна публикация във Фейсбук, че е била разпитвана именно по темата за Българската банка за развитие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК