Лена потвърди ФОТО БОМБАТА НА ПИК какво е правила миналата събота на метри от дома на Кирил Петков (СНИМКИ)

Епицентър

Лена потвърди ФОТО БОМБАТА НА ПИК какво е правила миналата събота на метри от дома на Кирил Петков (СНИМКИ)

179535
преди 5 часа
Лена потвърди ФОТО БОМБАТА НА ПИК какво е правила миналата събота на метри от дома на Кирил Петков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лена Бориславова потвърди фото бомбата на ПИК от миналата събота. Тогава единствено фоторепортерите на медията ни успяха да заснема последните моменти преди кръщенето на дъщерята на депутатката и бившия зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов. 

препоръчано

Вечните годеници на "Промяната" спретнаха кръщене на Деа само няколко дни, след като тя навъртя първата си годинка. Младата госпожица се роди на 19 септември миналата година.

Ритуалът, с който Деа бе въведена в християнската вяра, се състоя в храма "Свети Седмочисленици". Любопитното е, че той се намира буквално на няколко метра от дома на Кирил и Линда Петкови на столичната улица "Шишман".

Сред гостите в църквата обаче не бяха забелязани нито канадската майсторка на безглутенови торти, нито самият Кирил Петков. По същото време той пътуваше към България след няколкодневната си командировка до Вашингтон, която случайно или не съвпадна със скандалите в парламента около предложението на ППДБ за отстраняването на шефа на Антикорупционната комисия Антон Славчев.

"С нашето малко едногодишно християнче и кръстницата", написа Ленчето под снимката от кръщенето на дъщеря си, която показа във Фейсбук. 

Стана ясно още, че кръстница на племенницата си е била сестрата на Бориславова - Маргарита. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК