Лена се развихри във Фейсбук - първо скочи на Гешев, а после разкри, че с Миро и Калинчето са на... (СНИМКИ)

Акценти

Лена се развихри във Фейсбук - първо скочи на Гешев, а после разкри, че с Миро и Калинчето са на... (СНИМКИ)

127613
на 08.02.2023
Лена се развихри във Фейсбук - първо скочи на Гешев, а после разкри, че с Миро и Калинчето са на... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След не особено дълготрайното "дистанциране" от социалния и политически живот Лена Бориславова отново се развихри. На страницата си във Фейсбук бившата говорителка на кабинета "Петков" и спътница на Киро по "парапета" пусна хлевоуст коментар за главния прокурор. Поводът е повдигнатото обвинение срещу бившия енергиен министър от правителството на Четворната коалиция Александър Николов за милиони разхищения държавни пари по казуса "Булгаргаз".

препоръчано

"Вярно, че коституционният ни модел на прокуратурата е съветски, но явно и душата и професионалната им лоялност е такава", написа с апломб Ленчето. (Е, допуснало е грешчица в бързането, ама кой ти придиря баш за това!).

За да разведри темата за "мрачния Гешев", тя пусна още един пост. Този път за... култура. Лена отбеляза, че е на представянето на "Черната книга на правителственото разхищение в България 2022". И за да е по-убедителна, тя тагна годеника си Мирослав Иванов и верните съпартийци Калина Константинова и Йордан Терзийски.

Явно Бориславова е превъзмогнала обидата, че не бе сред депутатите на любимата си партия в 48-я парламент. Нищо, Ленче, нови избори се задават на 2 април. Току-виж, Кики пренебрегне неодобрението на законната си половинка и отново те приласкае под "крилото" на ПП. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК