Ленти с шипове ще спират трафикантите в Гръцко

Балкани

Ленти с шипове ще спират трафикантите в Гръцко

7662
на 18.08.2023
Ленти с шипове ще спират трафикантите в Гръцко
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцката прокуратура даде зелена светлина на предложението за поставяне на метални ленти с шипове, с цел ограничаване трафикантския транспорт в района на Еврос, пише Труд.

препоръчано

След нарастващия брой пътнотранспортни произшествия, често фатални, причинени от трафиканти на мигранти в Еврос, в опитите им да избягат от полицейския контрол, прокуратурата даде положително становище за разполагането на метални ленти с шипове, за да обездвижи трафикантите. 

Целта е да се блокират превозните средства на хора, които прекарват нелегални имигранти и които, за да избегнат полицейски проверки, не се колебаят да навлязат в насрещната лента на магистралата, причинявайки фатални пътнотранспортни произшествия.

Очаква се скоро, според президента на Общогръцката федерация на граничните служители, да бъде проведено съответно обучение за властите относно използване на конкретните препятствия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК