ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 2 1/2 ч.чаши нарязана на кубчета диня, 1 пакетче желатин, 1 с.л.лимонов сок, 1 ч.ч. сметана.
препоръчано
Начин на приготвяне: Динята се разбива с пасатор, докато стане на пюре. Желатинът се смесва с 1/4 чаша от пюрето. Останалото количество се слага на котлона да заври. Маха се от огъня и се добавя разтвореният във вода желатин. Разбърква се докато желатинът се разтвори. Добавя се лимоновият сок, сместа се охлажда и се сипва в стъклени чаши. Чашите се покриват и се поставете във фризера за около 8 часа. При сервиране върху втвърдената смес се слага сметана.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810660
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021