Летище Варна посрещна пътник 1 000 001

Животът днес

Летище Варна посрещна пътник 1 000 001

8172
на 26.07.2023
Летище Варна посрещна пътник 1 000 001

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пътник 1 000 001 на варненското летище е Милена Джусто. Тя пристигна от Виена на гости на роднини във Варна, заедно с 11-годишната си дъщеря Ребека.

препоръчано

Тя беше изненадана с тържествено посрещане и подаръци от екипа на летището, начело с директора Димитър Костадинов и кмета на Варна Иван Портних.

Милена Джусто е родена в Италия, но майка ѝ е българка. Тя се връща в България за първи път от 11 години и каза, че след това посрещане със сигурност ѝ предстои чудесен престой във Варна.

Тази година границата от един милион пътници, преминали през варненското летище, беше достигната по-рано от обичайното заради силната зимна програма.

Екипът ще работи за продължаването ѝ, а очакванията им са до края на сезона да посрещнат 1 800 000 пътници, информира БНТ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК