Вход
София
Времето в София 24 o C

Лечението на СПИН и рак е в наши ръце. „Истината за болестите“ дава нова надежда

Лечението на СПИН и рак е в наши ръце. „Истината за болестите“ дава нова надежда

на 13.03.2018
17125
7
 Лечението на СПИН и рак е в наши ръце. „Истината за болестите“ дава нова надежда
Автор: ПИК
13.03.2018
7
17125

„Единственото правилно, ефективно, разумно, бързо и безвредно лечение на СПИН (как­то и на всички болести) е премахването на причините (спиране на приемането на отровни вещества за чо­вешкия организъм) и предприемането на природосъобразно хранене и начин на живот.“ Това не е научна фантастика, а алтернатива и надежда, която дава новата книга, тиражирана от издателство „Милениум“ - „Истината за болестите. Причини, предпазни мерки и лечение (без „лекарства” и операции)“ на Тихомир Петров. Можете да я отриете на вестникарските павилиони в столицата от утре, а от четвъртък и в цялата страна на цена само 7 лв.

Книгата обяснява причините и възможното лечение на СПИН, рак, епилепсия, левкемия, деабет, хипогликемия, хепатит, алергии, кожни и венерически болести, артрит, шипове, хипертония, атеросклероза, деменция, наднормено тегло, множествена склероза, туберкулоза, хрема, разширени вени, паркинсон, увеличена простата, цистит и още хронични и смятани за нелечими болести – чак до чума проказа.

Авторът се осмелява ясно и конкретно да представи популярното, но и масово отричано и смятано за скандално мнение, че лекарствата не ни лекуват, че ваксините ни тровят и спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Тихомир Петров не е лекар, но е човек, чиято работа го е отвеждала в далечни страни, а съдбата го е подложила на изпитания, с които е трябвало да се пребори сам. Той  споделя, че от години чете много по въпросите за неуспехите на официалната медицина и фармация и за доказателствата за ползите от здравословно хранене и живот. Изпробвал ги е в стремежа си да се пребори с личните си заболявания и проблеми и се е убедил в правотата тези теории и практики. Затова ги обобщава, систематизира и предлага на широката публика онова, в което е безрезервно сигурен, с надеждата, че и други ще повярват в собствените си сили за оздравяване и ще обърнат кормилото на живота си в добра посока. Той пише без страх по темата табу и заявява:

„Лекарствата не ни лекуват, ваксините са вандализъм. Превенцията и лечението са само в наши ръце. Обикновено човек сам си създава болестите. Единственото правилно, разумно, ефективно, бързо и безвредно лечение е премахването на причините за тях“, - заявява Петров.

Авторът цитира световни проучвания и мнения на специалисти в подкрепа на това, че смъртоносни и болестотворни микроби и вируси не съществуват или поне няма доказателства за това. Дава надежда, че „нелечимите“ болести също не са нещо реално, а често са изкуствено създадено средство за обогатяване на производителите на лекарства.

Подробно изрежда и обяснява кои са храните и веществата, които ни тровят всекидневно, и подчертава, че те са големият враг, който ни разболява. Като отговор на този катаклизъм изрежда основните принципи на здравословното хранене, чрез които можем сами да се излекуваме. Един от препоръчваните методи е лечението чрез гладуване.

Сподели:
Напиши коментар »
(7)
1
Шарлатанин!
2
Верно..... като гушнем билката -китка БОСИЛЕК ....лекува всичко...........
3
Верно..... като гушнем билката -китка БОСИЛЕК ....лекува всичко...........
4
НАИСТИНА, И НАЙ-СТРАШНИТЕ БОЛЕСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ДА ПРЕДОТВРАТЕНИ: "Ако човешкият организъм се разглежда като едно цяло, а храната – на клетъчно ниво, тогава хората няма да страдат." ВСЯКА ЕДНА ОТ МИЛИАРДИТЕ КЛЕТКИ НА НЕРВНАТА, МУСКУЛНА, СЪЕДИНИТЕЛНА И ЕПИТЕЛНА ТЪКАН ИСКА ДА ЯДЕ, ДА ДИША И ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ТОКСИНИТЕ. «Клетъчното здраве зависи от три фактора: постоянното постъпване на хранителни вещества, от кислорода и хормоните на щитовидна жлеза» (д-р Барнс, американски ендокринолог). Т.е., за да е здрав нашият организъм ние трябва непрекъснато да мислим за здравето на милиардите клетки на НЕРВНАТА, МУСКУЛНА, СЪЕДИНИТЕЛНА И ЕПИТЕЛНА ТЪКАН. На всяка една от тези клетки денонощно й ТРЯБВА ХРАНА - биологично активни вещества от приетата и преварена храна (заменими и незаменими аминокиселини, най-важни макро- и микроелементи, витамини, фермент, незаменими мастни киселини, качествена вода - човешката кръв на 95% се състои от вода, затова качеството и количеството на водата има огромно значение); ТРЯБВА Й й КИСЛОРОД, ЗА ДА ДИША (кислороден глад на клетките настъпва при дефицит на йод, раковата клетка съществува само в безкислородна среда); ТРЯБВА Й ПЪЛНОЦЕННА ДЕЙНОСТ НА ХОРМОНИТЕ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА, за синтезирането на които е необходим йод, плюс селен за тяхното качествено "узряване. Това гарантира равновесието между загиващите и новообразувани клетки, т.е. че няма нарушаване на обмяната на веществата и натрупване на токсини, които разрушават нашия имунитет. МИКРОЕЛЕМЕНТЪТ ЙОД, КОЙТО ТРЯБВА ЕЖЕДНЕВНО ДА ПОСТЪПВА С ХРАНАТА И ВОДАТА, СЕ ЯВЯВА СТРАТЕГИЧЕСКИ И В ТРИТЕ ФАКТОРА. ЙОДЪТ НЕ Е ЛЕКАРСТВО, А СЪЩИНА НА КЛЕТЪЧНОТО И ОБЩО ЗДРАВЕ.
5
Край на болните.. живот за шарлатаните
6
Край на болните.. живот за шарлатаните
7
заказать продвижение сайта украина логин в скайпе SEO - PRO1
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Журналистка взима интервю от 120 годишен дядо:
– Дядо, как успяхте да доживеете до тези години? Сигурно никога през живота си не сте пушили,а?
– Ъ.ъ.ъ, момиченце, виждаш ли ей онази купа сено? Сигурно съм изпушил няколко такива купи тютюн през живота си.
– Тогава, сигурно никога не сте пили алкохол, а?
– Виждаш ли ей онзи гьол там? Сигурно няколко такива гьола с алкохол съм изпил през живота си….
– Ами, тогава сигурно с жените нещо не си се занимавал.
– Виждаш ли онова дърво там, а до него стои една коса?
– Виждам, ама какво общо има косата със с*кса?
– Така, когато дойде смъртта да ме прибира – такова ч*кане й хвърлих, че чак си забрави косата…

няма нови новини
Днес: 153
hot
най-четени новини в момента
сега
1912
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
ЖЕНСКИ ПОМОЩНИК! Според зодията му: По какво ще разберете, че той наистина ви обича
x