Лидерът на БСП Михаил Миков напусна заседанието на КСНС

ЧАС ПИК

Лидерът на БСП Михаил Миков напусна заседанието на КСНС

13810
на 10.11.2015
Лидерът на БСП Михаил Миков напусна заседанието на КСНС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След един час и половина лидерът на БСП Михаил Миков напусна заседанието на КСНС, свикано от президента Росен Плевнелиев, предад „Фокус”.

препоръчано

На негово място се очаква да дойде заместник-председателят на ПГ на БСП лява България и говорител на партията Атанас Мерджанов.

Темата на заседанието е „Промени в геостратегическата среда за сигурност и произтичащите от това рискове и заплахи за националната сигурност“. Доклади пред членовете на Консултативния съвет ще представят директорите на Националната разузнавателна служба и на служба „Военна информация“ ген. Драгомир Димитров и доц. д-р Йордан Бакалов, както и министрите на вътрешните работи Румяна Бъчварова и на външните работи Даниел Митов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК