Лидерът на "Воля" показа за пръв път прословутия "Договор Марешки"

Партии

Лидерът на "Воля" показа за пръв път прословутия "Договор Марешки"

16694
на 07.03.2021
Лидерът на Воля показа за пръв път прословутия Договор Марешки
Автор:   ПИК

Протекционизъм за българския бизнес, създаване на условия той да бъде конкурентен, да печели, да си плаща данъците и да има повече работни места в България. Така очерта предизборната икономическа програма на патриотичната коалиция "Воля"-НФСБ Веселин Марешки. 

препоръчано

"Ако ние бяхме управляващи щяхме да направим нормално най-лесното и най-ефективното. Касовите апарати - свързани в реално време с НАП. Няма нужда в този тежък момент, в тази война, която водим с този грозен COVID-19, държавата вместо с чукване на едно бутонче да види кой има нужда от помощ, да се плаща на различни консултанти, да ходят до разни учреждения, да се подават едни документи и нещата да стават много сложни", коментира още той пред БНТ.

Той изтъкна, че безплатните лекарства трябва да бъдат осигурени на пенсионерите и учениците. "Стига с правата на неграмотните. Те дори определят нашата съдба като гласуват", отбеляза той.

Веселин Марешки подчерта: "Ние поемаме ангажиментите си към хората и ще ги изпълним".

Той показа в ефир току-що разпечатания индивидуален "Договор Марешки" - между него и всеки един гражданин, който го подкрепи. 

"За първи път българските граждани имат възможност да подпишат договор, с който имат само права, а не отговорности. Той е от 4 кратки точки като първата е най-важната", заяви Марешки и конкретизира "клаузите" в договора. 

"Сигурен съм, че над милион българи ще подпишат този договор. Подписването ще започне от 9 март по всички наши обекти. А днес специално тръгва от Плевен. Там откривам кампанията си днес", отбеляза лидерът на "Воля".

"Яхвам моята джипка и тръгвам да популяризирам договора, за да преодолеем купения цигански вот, с масово гласуване да ги обезличим", заяви Веселин Марешки.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това